Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood

Firmamız 2000 yılında Romanya’nın Gorj Bölgesi, Targu Carbuneşti şehri merkez olarak kereste üretimine başlamıştır. Kereste sektöründe zamanın teknolojik makine parkurlarıyla günümüze kadar her geçen gün kendimizi yenileyerek müşterilerimize hizmet vermekteyiz. 15.000 m2 sahası olan, 2.500 m2 kapalı alan, 500 m3'lük KERESTE KURUTMA ve 1.500 m3'lük BUHARLAMA kapasitesiyle üretime bu bölgede devam etmektedir. 2011 yılında şirketimizin aldığı bir kararla, Romanya'nın PRAHOVA bölgesi PLOIESTI şehrinde ikinci üretim fabrikamızı devreye sokmuş bulunmaktayız. PLOIESTI'deki fabrikamızda 17.000 m2’lik sahası, 3.000 m2'lik kapalı alanı bulunan, 300 m3'lük KURUTMA, 1.200 m3'lük BUHARLAMA kapasitesi ile kereste üretim ekipmanlarıyla bu bölgede hizmet vermeye devam etmekteyiz.

 

Bu Fabrikamızda ayrıca 2014 yılında kurduğumuz, PALET ÇAKMA HATTI ile ( Form Makine, Otomatik çakım hattı ) palet üretimine başlamış bulunmaktayız. Aynı zamanda şirketimizin bünyesinde Epal Palet çakma belgesi mevcuttur. Günlük palet üretim kapasitemiz yaklaşık 800 adet civarındandır. Şirketimiz aynı zamanda 2015 yılında UKRAYNA’nın Chernovtysi şehrinde yeni üretim sahasıyla hizmet vermeye başlamıştır. Bu fabrikamızda 20.000 m2’lik sahamız ile 2.000 m2 'lik kapalı alan ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

 

Romanya'da ve Ukrayna'daki Fabrikalarımızda, ağırlıklı olarak MEŞE,KAYIN,LADİN,SARI CAM,IHLAMUR,DIŞBUDAK ve zaman zaman KAVAK mamüllerini kereste olarak işlemekteyiz.

 

Vizyonumuz

Türkiye’de ve dünyanın her yerinde yaygın, güvenilir ve aynı kalitede hizmet sunan, herkesin ve her kesimin firması olan, müşteri ve insan kaynağını en değerli aktifi olarak kabul eden, köklü geçmişine yakışır şekilde sürekli olarak fark ve değer yaratan, rakiplerinin örnek aldığı, her aşamada bir kereste fabrikasından daha fazlasını vaat eden, evrensel, saygın ve piyasa değeri yüksek, lider kereste fabrikası olmaktır.

 

Misyonumuz

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en doğru kanaldan en uygun çözüm ve değer önerilerini sunan, yaygın şube ağı ve alternatif dağıtım kanalları ile geniş ürün ve hizmet yelpazesini toplumun her kesimine en hızlı ve en etkin şekilde ulaştıran, etik değerlerinin ve sosyal sorumluluğunun bilincinde olarak dünya standartlarında sürdürülebilir karlılık ve verimlilikle faaliyet gösteren, müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan bir kereste fabrikası olmaktır.

 

Sosyal Sorumluluk

Kurucusunun, yaşamı boyunca savunduğu ve uyguladığı görüşler, Galyan Group Topluluğu'nun toplum hizmetleri konusundaki temel ilke ve geleneğini oluşturur. Galyan Group Topluluğu, kültür, sanat, eğitim, bilim ve spor alanlarında toplumsal yaşamın gelişmesine katkıda bulunmayı sorumlulukları arasında sayar. Galyan Group Topluluğu, toplumsal hizmetlerini, doğrudan kurduğu ya da kuruluş ve yönetiminde etkin rol aldığı kurumlar aracılığıyla yürütür.

İletişim Bilgileri

Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood

Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood firmamız İSTANBUL ilimizde hizmet vermekte, yılların bilgi, birikim ve deneyimiyle öne çıkmaktadır. Uzun yıllar önce büyük hedeflerle çıktığı yolda sürekli azimle çalışarak emin adımlarla ilerlemektedir. Bölgesinde ortaya koyduğu çözümlerle kısa sürede en çok tercih edilen firma konumuna gelmiş olsa da başarılarını hiçbir zaman yeterli görmemektedir. Müşterilerinin de daima daha iyiyi, daha güzeli hak ettiklerini bilerek kendini yenileyerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood çok geniş bir hizmet yelpazesiyle öne çıkıyor ve bu alanda özellikle teknolojinin olanaklarından yararlanmak gerektiğini biliyor. Çünkü teknoloji hayatın her alanında büyük değişimlere neden olmuş, olmaya da devam etmektedir. Bu nedenle özellikle ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak isteyenlerin dijital dünyada var olmaları bir lüks değil, bir zorunluluk haline gelmiştir. Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood de teknoloji alanında yaşanan bütün gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Dinamik yapısını her zaman koruyarak dijital dünyada yer alıyor, müşterilerinin kendisine en kolay ve en hızlı şekilde ulaşabilmelerinin yollarını açıyor. Türkiye’nin en büyük firma rehberinde de bu amaçla yerini alıyor hem kendisini en iyi şekilde anlatmaya çalışıyor hem de hedef kitlesinin hakkında aradıkları her şeye en rahat biçimde ulaşabilmelerini sağlıyor.

Müşteri Odaklı Yaklaşım

Firmamız İSTANBUL KERESTE VE TOMRUK sektörünün öncülerinden birisi olarak Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood adıyla hizmet veriyor. Firmamızdan ihtiyacınız olan her türlü ürün ve hizmete ulaşabilmeniz adına gerekli olan bütün detayları burada sizlerle paylaşıyoruz.

Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood firmamızın telefon numarası, mail adresi, web site adresi, yol tarifi gibi her türlü iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Her zaman müşteri odaklı hizmet anlayışıyla aktif olarak bölgesinde en yeni çözümlerin, değişen ve gelişen ihtiyaçların en iyi karşılayıcısı olmaktadır.

İletişim bilgilerini her zaman güncel tutuyoruz. Bu sayede firmamızdan temin edebileceğiniz bütün ihtiyaçlarınızda bir telefon kadar yakınınızda yer alıyoruz. Mail adresi ve diğer bütün iletişim kanallarımızı açık tutarak siz değerli müşterilerimizin hizmetlerimize her zaman ulaşabilmenizi sağlıyoruz.

Teknoloji ile birlikte iletişimin çok daha kolaylaştığının farkındayız. Bu nedenle her yerden ulaşılabilir olmak adına farklı iletişim kanalları kullanıyoruz. Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood firmamızla alakalı her detaya ulaşabileceğiniz sayfalarla karşınıza çıkıyoruz. Ayrıca Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood firmamıza daha rahat ulaşabilmeniz için yol tarifimize yer veriyoruz. Yol tarifi ve adres bilgileri sayesinde İSTANBUL ilimizdeki firmamıza çok rahat ulaşabilirsiniz. Zorlanmadan yol tarifi alabilirsiniz.

Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood firmamız yıl boyunca hizmetlerine devam etmekte ve kapılarını siz değerli müşterilerine açık tutmaktadır. Yine de zaman zaman mesai saatleri değişebilmektedir. Firmamızın açılış ve kapanış saati gibi mesai saatlerini sitemizden görüntüleyebilir, bu sayede herhangi bir ihtiyacınızda açık olup olmadığını görüntüleyebilirsiniz. En güncel açılış – kapanış saatlerine sayfamızda yer verdiğimiz için değişen mevsim ve özel günlere göre mesai saatlerini sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Nesil Hizmet Deneyimi

Web sitemizde İSTANBUL ilimizde faaliyetlerine devam eden KERESTE VE TOMRUK kategorisindeki işletmenin bütün kurumsal bilgilerine ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca firmanın mevcut sosyal medya hesaplarına da ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya günümüzün dijital mecrada en çok kullanılan alanıdır. Pek çok farklı sosyal medya platformu her sektördeki işletmelerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamakta, ürün ve hizmetlerine yönelik tercihte bulunabilmelerini sağlamaktadır. Fakat her sosyal medya platformunun içeriği, kullanıcı kitlesi, içerik paylaşım detayları ve diğer özellikleri birbirinden farklıdır. Bu nedenle her firma her sosyal medya platformunda bulunmak zorunda değildir. Bulunması, hedef ve amaçları açısından verimli de olmamaktadır.

Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood firmamızın mevcut sosyal medya hesaplarına da sayfamızda ulaşabilirsiniz. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn gibi sosyal medya platformlarında bulunan hesaplarını ve mail adresleri görebilirsiniz. Türkiye’nin en modern ve en geniş kapsamlı firma rehberi olarak bizler firmalarımıza bütün olanakları sağlıyoruz. Sosyal medya hesapları ve diğer iletişim bilgilerine yer verdiğimiz gibi ücretsiz olarak firma bilgileri güncellenebilmekte, yeni detaylar ilave edilebilmektedir.

Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood hakkında detaylı bilgilere yer verilerek ve bu bilgiler güncel tutularak işletmemizin hem yerellikten çıkıp ulusal, hatta global bir marka haline gelmesine hem de arama motorlarında iyi bir yere sahip olmasına yardımcı oluyoruz. Firma rehberimizin altyapısı tamamen arama motorlarıyla entegresi yapılmış haldedir. Bu sayede firmalarımız sadece kendiyle ile alakalı bilgileri ekleyerek ve güncel tutarak arama motorlarında çok daha bulunur olmalarını sağlayabilmektedir. Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood firmamız da tamamen şeffaf ve şık tasarımlı bir firma rehberinde başarıyla yerini almış bulunmaktadır.

Güncel ve Detaylı İletişim Bilgileri

Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood bölgesinde son derece popülerdir ve internette de hakkında çok sayıda arama yapılmaktadır. Firmamızla alakalı yapılan aramalar arasında özellikle Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood iletişim, Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood nerede, Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood hangi ilde, Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood yol tarifi, Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood nasıl giderim, Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood telefon gibi anahtar kelimeler öne çıkaktadır. Ayrıca Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood duyuruları, Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood web sitesi, Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood mesai saatleri, Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood çalışma saatleri gibi aramalar da öne çıkmaktadır.

Firma rehberimizde Galyan Group - Galyan Wood - Ehi Wood sayfasında firmaya dair bütün aradıklarınızı bulabilir, merak ettiğiniz konularda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün ve hizmet içeriklerine, iletişim bilgilerine, duyurularına, adres bilgilerine, yol tariflerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca aldığınız hizmet hakkında yorum, tavsiye ve öneride bulunabilir, firmamızın kendini geliştirmesinde yol gösterici olabilirsiniz. Her zaman en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

S.S.Sorular

Firma Rehberi Kayıt, Türkiye Firma Listesi Excel, Türkiye Firma Rehberi, Firma Bulma Siteleri, Firma Rehberleri Listesi, Trfirmarehberi

Bültene abone ol

ve son eklenen içeriklerden haberdar olun!