Barkolog

Otomatik tanıma ve veri toplama alanında Barkod Yazıcı, Barkod Okuyucu, El Bilgisayarları, Araçta Fatura Kesme veya Sipariş Alma Sistemleri, etiket üretimi, ürün etiketleme (aplikatör) sistemleri, Depo Stok Sayım Kontrol Sistemleri, cihaz kurulum, kullanıcı eğitimleri, teknik servis hizmetleri, sistem kurulum ve danışmanlık hizmetleriyle edindiğimiz 10 yıllık tecrübelerimizle 2003 yılında BARKOLOG olarak hizmete başladık.

İletişim Bilgileri

Barkolog

Barkolog firmamız İSTANBUL ilimizde hizmet vermekte, yılların bilgi, birikim ve deneyimiyle öne çıkmaktadır. Uzun yıllar önce büyük hedeflerle çıktığı yolda sürekli azimle çalışarak emin adımlarla ilerlemektedir. Bölgesinde ortaya koyduğu çözümlerle kısa sürede en çok tercih edilen firma konumuna gelmiş olsa da başarılarını hiçbir zaman yeterli görmemektedir. Müşterilerinin de daima daha iyiyi, daha güzeli hak ettiklerini bilerek kendini yenileyerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Barkolog çok geniş bir hizmet yelpazesiyle öne çıkıyor ve bu alanda özellikle teknolojinin olanaklarından yararlanmak gerektiğini biliyor. Çünkü teknoloji hayatın her alanında büyük değişimlere neden olmuş, olmaya da devam etmektedir. Bu nedenle özellikle ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak isteyenlerin dijital dünyada var olmaları bir lüks değil, bir zorunluluk haline gelmiştir. Barkolog de teknoloji alanında yaşanan bütün gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Dinamik yapısını her zaman koruyarak dijital dünyada yer alıyor, müşterilerinin kendisine en kolay ve en hızlı şekilde ulaşabilmelerinin yollarını açıyor. Türkiye’nin en büyük firma rehberinde de bu amaçla yerini alıyor hem kendisini en iyi şekilde anlatmaya çalışıyor hem de hedef kitlesinin hakkında aradıkları her şeye en rahat biçimde ulaşabilmelerini sağlıyor.

Müşteri Odaklı Yaklaşım

Firmamız İSTANBUL ELEKTRİK-ELEKTRONİK FİRMA sektörünün öncülerinden birisi olarak Barkolog adıyla hizmet veriyor. Firmamızdan ihtiyacınız olan her türlü ürün ve hizmete ulaşabilmeniz adına gerekli olan bütün detayları burada sizlerle paylaşıyoruz.

Barkolog firmamızın telefon numarası, mail adresi, web site adresi, yol tarifi gibi her türlü iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Her zaman müşteri odaklı hizmet anlayışıyla aktif olarak bölgesinde en yeni çözümlerin, değişen ve gelişen ihtiyaçların en iyi karşılayıcısı olmaktadır.

İletişim bilgilerini her zaman güncel tutuyoruz. Bu sayede firmamızdan temin edebileceğiniz bütün ihtiyaçlarınızda bir telefon kadar yakınınızda yer alıyoruz. Mail adresi ve diğer bütün iletişim kanallarımızı açık tutarak siz değerli müşterilerimizin hizmetlerimize her zaman ulaşabilmenizi sağlıyoruz.

Teknoloji ile birlikte iletişimin çok daha kolaylaştığının farkındayız. Bu nedenle her yerden ulaşılabilir olmak adına farklı iletişim kanalları kullanıyoruz. Barkolog firmamızla alakalı her detaya ulaşabileceğiniz sayfalarla karşınıza çıkıyoruz. Ayrıca Barkolog firmamıza daha rahat ulaşabilmeniz için yol tarifimize yer veriyoruz. Yol tarifi ve adres bilgileri sayesinde İSTANBUL ilimizdeki firmamıza çok rahat ulaşabilirsiniz. Zorlanmadan yol tarifi alabilirsiniz.

Barkolog firmamız yıl boyunca hizmetlerine devam etmekte ve kapılarını siz değerli müşterilerine açık tutmaktadır. Yine de zaman zaman mesai saatleri değişebilmektedir. Firmamızın açılış ve kapanış saati gibi mesai saatlerini sitemizden görüntüleyebilir, bu sayede herhangi bir ihtiyacınızda açık olup olmadığını görüntüleyebilirsiniz. En güncel açılış – kapanış saatlerine sayfamızda yer verdiğimiz için değişen mevsim ve özel günlere göre mesai saatlerini sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Nesil Hizmet Deneyimi

Web sitemizde İSTANBUL ilimizde faaliyetlerine devam eden ELEKTRİK-ELEKTRONİK FİRMA kategorisindeki işletmenin bütün kurumsal bilgilerine ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca firmanın mevcut sosyal medya hesaplarına da ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya günümüzün dijital mecrada en çok kullanılan alanıdır. Pek çok farklı sosyal medya platformu her sektördeki işletmelerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamakta, ürün ve hizmetlerine yönelik tercihte bulunabilmelerini sağlamaktadır. Fakat her sosyal medya platformunun içeriği, kullanıcı kitlesi, içerik paylaşım detayları ve diğer özellikleri birbirinden farklıdır. Bu nedenle her firma her sosyal medya platformunda bulunmak zorunda değildir. Bulunması, hedef ve amaçları açısından verimli de olmamaktadır.

Barkolog firmamızın mevcut sosyal medya hesaplarına da sayfamızda ulaşabilirsiniz. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn gibi sosyal medya platformlarında bulunan hesaplarını ve mail adresleri görebilirsiniz. Türkiye’nin en modern ve en geniş kapsamlı firma rehberi olarak bizler firmalarımıza bütün olanakları sağlıyoruz. Sosyal medya hesapları ve diğer iletişim bilgilerine yer verdiğimiz gibi ücretsiz olarak firma bilgileri güncellenebilmekte, yeni detaylar ilave edilebilmektedir.

Barkolog hakkında detaylı bilgilere yer verilerek ve bu bilgiler güncel tutularak işletmemizin hem yerellikten çıkıp ulusal, hatta global bir marka haline gelmesine hem de arama motorlarında iyi bir yere sahip olmasına yardımcı oluyoruz. Firma rehberimizin altyapısı tamamen arama motorlarıyla entegresi yapılmış haldedir. Bu sayede firmalarımız sadece kendiyle ile alakalı bilgileri ekleyerek ve güncel tutarak arama motorlarında çok daha bulunur olmalarını sağlayabilmektedir. Barkolog firmamız da tamamen şeffaf ve şık tasarımlı bir firma rehberinde başarıyla yerini almış bulunmaktadır.

Güncel ve Detaylı İletişim Bilgileri

Barkolog bölgesinde son derece popülerdir ve internette de hakkında çok sayıda arama yapılmaktadır. Firmamızla alakalı yapılan aramalar arasında özellikle Barkolog iletişim, Barkolog nerede, Barkolog hangi ilde, Barkolog yol tarifi, Barkolog nasıl giderim, Barkolog telefon gibi anahtar kelimeler öne çıkaktadır. Ayrıca Barkolog duyuruları, Barkolog web sitesi, Barkolog mesai saatleri, Barkolog çalışma saatleri gibi aramalar da öne çıkmaktadır.

Firma rehberimizde Barkolog sayfasında firmaya dair bütün aradıklarınızı bulabilir, merak ettiğiniz konularda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün ve hizmet içeriklerine, iletişim bilgilerine, duyurularına, adres bilgilerine, yol tariflerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca aldığınız hizmet hakkında yorum, tavsiye ve öneride bulunabilir, firmamızın kendini geliştirmesinde yol gösterici olabilirsiniz. Her zaman en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Hizmetler

Epson Colorworks C4000e, CW-C4000e Renkli etiket yazıcı, CW-C4000e Renkli etiket yazıcı, CW-C4000e Renkli Barkod Yazıcı, Epson ColorWorks C6500Ae, CW-C6500ae renkli barkod yazıcı, CW-C6500ae renkli etiket yazıcı, CW-C6500ae inkjet etiket yazıcı, Colorworks C6500ae inkjet barkod yazıcı, Epson CW-C6000 Serisi etiket yazıcı, Epson CW-C6000 Serisi barkod yazıcı, CW-C6000 Serisi renkli etiket yazıcı, CW-C6000 Serisi renkli barkod yazıcı, Epson ColorWorks C831, GP-C831 Renkli Etiket Yazıcı, GP-C831 Renkli Barkod Yazıcı, C831 Inkjet Renkli Etiket Yazıcı, Epson ColorWorks C7500G, CW-C7500G Renkli Etiket Yazıcı, CW-C7500G Renkli Inkjet Yazıcı, Epson ColorWorks CW C3500, CW C3500 Renkli Etiket Yazıcı, CW C3500 Renkli Barkod Yazıcı, C7500G Renkli Kartuş, C7500G Atık Kutusu, C3500 Renkli Kartuş, C3500 Atık Kutusu, C6000 Renkli Kartuş, C6000 Atık Kutusu, C4000e Renkli Kartuş, C4000e Atık Kutusu, C831 Renkli Kartuş, Epson 6500 İnkjet Etiket, Demirbaş Etiketi, Inkjet Etiket Kağıdı, Plastik Bazlı Etiketler, Şeffaf etiketler, PP Şeffaf Etiket, GHS şartnamesine uygun etiketler

Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Firma Rehberi Kayıt, Türkiye Firma Listesi Excel, Türkiye Firma Rehberi, Firma Bulma Siteleri, Firma Rehberleri Listesi, Trfirmarehberi

Bültene abone ol

ve son eklenen içeriklerden haberdar olun!