Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti.

Sanat

Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti.

Misyonumuz, Bizi sektörde öncü konuma getiren, değer vererek çalışmaktır. Ürettiğimiz her ürüne, iletişimde olduğumuz her müşterimize ve faaliyet gösterdiğimiz her sektöre değer veriyor, değer katıyoruz. Etik değerlere saygı göstererek, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyoruz. Satış öncesi ve satış sonrası müşterilerimizin tüm isteklerini karşılıyor, bizimle olan iletişimlerini memnuniyet içinde sürdürmelerini sağlıyoruz. Doğru kanallar ve doğru çalışmalarla müşterilerimize ulaşarak, ürettiğimiz değerleri en sağlıklı şekilde onlara ulaştırıyoruz. Hedeflediğimiz değere ulaşmak için teknolojik alt yapımızı sürekli geliştiriyor, modern üretim tekniklerini kullanarak üretiyoruz. ‘’Gerçek başarı ulaşılan hedef değil, o yolda biriktirdiğin değerdir.’’ olduğunu bilerek hareket ediyoruz. Vizyonumuz; Sanatı bir sınıfa ait olarak görmüyor, hayatın her alana anlam katan bir değer olarak görüyoruz. Bu değer ise içine kattıklarınızla büyür ve gelişir. İşte biz, değerimizi her geçen gün daha da yükseltiyoruz. Hedef koyduğumuz başarı çizgilerini teknolojiyle bütünleştiriyor, geleceğe değer katan bir marka olarak yaşamın güzelliklerini sanatla anlatıyoruz. “Değer kattığınız yollar, sizi sanat dolu hayatlara ulaştırır.” İlke ve Değerlerimiz; · Çalışanlarımızın her birine zanaat üslubunu benimsetmek. · İnisiyatif sahibi zanaatçılarımızla yüksek müşteri memnuniyetine ulaşmak ve korumak. · Çözüm odaklı hareket ederek, doğru kararlar almak ve doğru bir işlere imza atmak. · Kaliteden asla ödün vermeden oluşturduğumuz marka değerini yükseltmek. Kalite Değerimiz, Müşterilerimizin istedikleri ürünlere en sağlıklı kanallar ve en doğru adımlarla ulaşmalarını sağlayarak, bizimle tek seferlik değil sürdürülebilir bir ilişki içerisinde kalmalarını sağlamak en önemli kalite değerlerimizden biridir. Ürettiğimiz her üründe kalite kontrol sevilerini yüksek tutuyor, öncesinde ve sonrasında müşterilerimize istedikleri tüm desteği sağlıyoruz. Ortaya koyduğumuz ürünlerin temin ve maliyet unsurlarını en iyi şekilde ve gerçek bir şeffaflıkla müşterilerimize sunmak, onların memnuniyetleri için sürekli gelişmek ve yenilenmek ulaştığımız kalite değerimizin temelidir. Hayata Değer… Mekanlarınıza Sanat Katıyoruz… Üretim – Sevkiyat Adresi: Sille Ak Mh. Korcan Sok. No:1A Selçuklu / KONYA

İletişim Bilgileri

Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti.

Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. firmamız KONYA ilimizde hizmet vermekte, yılların bilgi, birikim ve deneyimiyle öne çıkmaktadır. Uzun yıllar önce büyük hedeflerle çıktığı yolda sürekli azimle çalışarak emin adımlarla ilerlemektedir. Bölgesinde ortaya koyduğu çözümlerle kısa sürede en çok tercih edilen firma konumuna gelmiş olsa da başarılarını hiçbir zaman yeterli görmemektedir. Müşterilerinin de daima daha iyiyi, daha güzeli hak ettiklerini bilerek kendini yenileyerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. çok geniş bir hizmet yelpazesiyle öne çıkıyor ve bu alanda özellikle teknolojinin olanaklarından yararlanmak gerektiğini biliyor. Çünkü teknoloji hayatın her alanında büyük değişimlere neden olmuş, olmaya da devam etmektedir. Bu nedenle özellikle ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak isteyenlerin dijital dünyada var olmaları bir lüks değil, bir zorunluluk haline gelmiştir. Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. de teknoloji alanında yaşanan bütün gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Dinamik yapısını her zaman koruyarak dijital dünyada yer alıyor, müşterilerinin kendisine en kolay ve en hızlı şekilde ulaşabilmelerinin yollarını açıyor. Türkiye’nin en büyük firma rehberinde de bu amaçla yerini alıyor hem kendisini en iyi şekilde anlatmaya çalışıyor hem de hedef kitlesinin hakkında aradıkları her şeye en rahat biçimde ulaşabilmelerini sağlıyor.

Müşteri Odaklı Yaklaşım

Firmamız KONYA SANAT sektörünün öncülerinden birisi olarak Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. adıyla hizmet veriyor. Firmamızdan ihtiyacınız olan her türlü ürün ve hizmete ulaşabilmeniz adına gerekli olan bütün detayları burada sizlerle paylaşıyoruz.

Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. firmamızın telefon numarası, mail adresi, web site adresi, yol tarifi gibi her türlü iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Her zaman müşteri odaklı hizmet anlayışıyla aktif olarak bölgesinde en yeni çözümlerin, değişen ve gelişen ihtiyaçların en iyi karşılayıcısı olmaktadır.

İletişim bilgilerini her zaman güncel tutuyoruz. Bu sayede firmamızdan temin edebileceğiniz bütün ihtiyaçlarınızda bir telefon kadar yakınınızda yer alıyoruz. Mail adresi ve diğer bütün iletişim kanallarımızı açık tutarak siz değerli müşterilerimizin hizmetlerimize her zaman ulaşabilmenizi sağlıyoruz.

Teknoloji ile birlikte iletişimin çok daha kolaylaştığının farkındayız. Bu nedenle her yerden ulaşılabilir olmak adına farklı iletişim kanalları kullanıyoruz. Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. firmamızla alakalı her detaya ulaşabileceğiniz sayfalarla karşınıza çıkıyoruz. Ayrıca Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. firmamıza daha rahat ulaşabilmeniz için yol tarifimize yer veriyoruz. Yol tarifi ve adres bilgileri sayesinde KONYA ilimizdeki firmamıza çok rahat ulaşabilirsiniz. Zorlanmadan yol tarifi alabilirsiniz.

Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. firmamız yıl boyunca hizmetlerine devam etmekte ve kapılarını siz değerli müşterilerine açık tutmaktadır. Yine de zaman zaman mesai saatleri değişebilmektedir. Firmamızın açılış ve kapanış saati gibi mesai saatlerini sitemizden görüntüleyebilir, bu sayede herhangi bir ihtiyacınızda açık olup olmadığını görüntüleyebilirsiniz. En güncel açılış – kapanış saatlerine sayfamızda yer verdiğimiz için değişen mevsim ve özel günlere göre mesai saatlerini sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Nesil Hizmet Deneyimi

Web sitemizde KONYA ilimizde faaliyetlerine devam eden SANAT kategorisindeki işletmenin bütün kurumsal bilgilerine ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca firmanın mevcut sosyal medya hesaplarına da ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya günümüzün dijital mecrada en çok kullanılan alanıdır. Pek çok farklı sosyal medya platformu her sektördeki işletmelerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamakta, ürün ve hizmetlerine yönelik tercihte bulunabilmelerini sağlamaktadır. Fakat her sosyal medya platformunun içeriği, kullanıcı kitlesi, içerik paylaşım detayları ve diğer özellikleri birbirinden farklıdır. Bu nedenle her firma her sosyal medya platformunda bulunmak zorunda değildir. Bulunması, hedef ve amaçları açısından verimli de olmamaktadır.

Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. firmamızın mevcut sosyal medya hesaplarına da sayfamızda ulaşabilirsiniz. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn gibi sosyal medya platformlarında bulunan hesaplarını ve mail adresleri görebilirsiniz. Türkiye’nin en modern ve en geniş kapsamlı firma rehberi olarak bizler firmalarımıza bütün olanakları sağlıyoruz. Sosyal medya hesapları ve diğer iletişim bilgilerine yer verdiğimiz gibi ücretsiz olarak firma bilgileri güncellenebilmekte, yeni detaylar ilave edilebilmektedir.

Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. hakkında detaylı bilgilere yer verilerek ve bu bilgiler güncel tutularak işletmemizin hem yerellikten çıkıp ulusal, hatta global bir marka haline gelmesine hem de arama motorlarında iyi bir yere sahip olmasına yardımcı oluyoruz. Firma rehberimizin altyapısı tamamen arama motorlarıyla entegresi yapılmış haldedir. Bu sayede firmalarımız sadece kendiyle ile alakalı bilgileri ekleyerek ve güncel tutarak arama motorlarında çok daha bulunur olmalarını sağlayabilmektedir. Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. firmamız da tamamen şeffaf ve şık tasarımlı bir firma rehberinde başarıyla yerini almış bulunmaktadır.

Güncel ve Detaylı İletişim Bilgileri

Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. bölgesinde son derece popülerdir ve internette de hakkında çok sayıda arama yapılmaktadır. Firmamızla alakalı yapılan aramalar arasında özellikle Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. iletişim, Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. nerede, Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. hangi ilde, Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. yol tarifi, Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. nasıl giderim, Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. telefon gibi anahtar kelimeler öne çıkaktadır. Ayrıca Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. duyuruları, Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. web sitesi, Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. mesai saatleri, Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. çalışma saatleri gibi aramalar da öne çıkmaktadır.

Firma rehberimizde Kervansaray Art Kültür Sanat Ürünleri San. Ve .tic. Ltd. Şti. sayfasında firmaya dair bütün aradıklarınızı bulabilir, merak ettiğiniz konularda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün ve hizmet içeriklerine, iletişim bilgilerine, duyurularına, adres bilgilerine, yol tariflerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca aldığınız hizmet hakkında yorum, tavsiye ve öneride bulunabilir, firmamızın kendini geliştirmesinde yol gösterici olabilirsiniz. Her zaman en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Hizmetler

tablo, çerçeveli tablo, puzzle çerçevesi, kanvas tablo, çerçeveli kanvas tablo, desenlio, sanatsal çerçeve, biblo, ev dekorasyon, xml bayilik, sanat galerisi, düğün tablo, konya düğün tablo, düğün fotoğrafçılığı, düğün çerçeve tablo, hat eserler

Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

S.S.Sorular

Firma Rehberi Kayıt, Türkiye Firma Listesi Excel, Türkiye Firma Rehberi, Firma Bulma Siteleri, Firma Rehberleri Listesi, Trfirmarehberi

Bültene abone ol

ve son eklenen içeriklerden haberdar olun!